Bramborový salát k našim Vánocům prostě patří. Našemu trávení ale zrovna neprospívají kila majonézy, která se do klasického salátu běžně přidává. Proto pro vás máme recept na odlehčenou variantu české klasiky – Vídeňský salát.
Vídeňský salát je chutná varianta našeho bramborového salátu, je ovšem bez majonézy, takže po jeho konzumaci nemusí náš žaludek pracovat tak usilovně, aby tuto kalorickou nálož dobře zpracoval. Navíc je velmi osvěžující a lehce nakyslý. Díky tomu skvěle doplňuje hutnější druhou část pokrmu, tedy smaženou rybu nebo smažené maso.
Jeho přípravu určitě zvládnete, je to jednoduché a rychlé:
Aktualizace: 19.12.2020 21:55
Posekaná tráva není problém, ale poklad. Nemusíte ji bezhlavě sypat do bio popelnice a pak… Zobrazit více
Sousedské soužití často není jednoduché. Přesahující větve stromů, štěkající pes, nevychované děti, záliba v hlasitých hobby… Zobrazit více