Pečicí papír je v mnoha případech kulinářské výroby naprostou alfou a omegou. Usnadňuje pečení, omezuje vzniklý nepořádek a potraviny upravované… Zobrazit více
Skladujete správně potraviny v lednici? Některé prohřešky mohou značně uspíšit jejich zkázu. Jaké chyby děláme nejčastěji? Čtěte dál a začněte uchovávat… Zobrazit více
Otevřete si plechovku s tuňákem a přebytečné množství oleje vylejete přímo do dřezu? To je velká chyba, která by vás mohla… Zobrazit více
Chtěli byste si i vy pěstovat čerstvé domácí bylinky, které stačí jen utrhnout a přidat do jídla? Žádné sušené koření… Zobrazit více
Kvalitní nádobí z vhodného materiálu má vliv nejen na výslednou chuť jídla, na průběh přípravy pokrmů, ale i na vaše zdraví.… Zobrazit více
Kdo by v dnešní době nechtěl ušetřit. Abyste snížili spotřebu energií, nemusíte hned dělat razantní změny. Stačí maličkosti a vliv má… Zobrazit více
Smažení v trojobalu je jedna z populárních úprav jídel. Odhadnout množství mouky, strouhanky a vajíčka je někdy umění. Zbytky těchto… Zobrazit více
Kvalitní máslo nepatří mezi nejlevnější kulinářské komodity. Navíc v dnešní době potravinových alergií je potřeba tyto produkty často nahrazovat něčím… Zobrazit více
Možná jste si mysleli, že ohřát párky není nic složitého. Stačí je propíchat vidličkou, vložit do mikrovlnné trouby nebo do… Zobrazit více
Vaření je předností každé hospodyně, ale jakmile začne voda nebo mléko v hrnci vřít, může dojít k naprosté katastrofě -… Zobrazit více
Upéct kuře v troubě patří mezi jednoduchá, ale výtečná jídla, na kterých si pochutná celá rodina. Rovnoměrně upečené kuře s křupavou… Zobrazit více