Zeleninu už máte sklizenu a vaše záhony zejí prázdnotou? To je docela smutný pohled, nicméně pro záhony se dá ještě… Zobrazit více
Rez nám dokáže mnohdykrát pořádně zavařit. Její účinky jsou nežádoucí a věci, které jsou rezavé dříve nebo později zcela degradují.… Zobrazit více
Na dobře připravených bramborách si rád pochutná každý. Ještě lépe však mohou chutnat v případě, pokud si je vypěstujete sami doma.… Zobrazit více
Brambory jsou oblíbenou přísadou, která se hodí jak k masovým, tak i vegetariánským pokrmům. Mnoho lidí si však stále neví rady,… Zobrazit více
Klíčení brambor může být mrzutým problémem pro ty, kteří si přejí uchovat svou sklizeň až do jara. Naštěstí existuje několik… Zobrazit více
Brambory vaříte často, ale vývar z nich vždy vyléváte? V tom případě děláte chybu. Skvěle zafunguje jako pomocník v domácnosti a uvítáte… Zobrazit více
Je úžasné, jak jídlo může navodit tak silné vzpomínky a emoce. Receptáře našich babiček se jen hemžili vybranými recepty, nad… Zobrazit více
Brambory jsou zeleninou, která v sobě uchovává velké množství živin. Obsahují vitamin B, vitamin C, ale také draslík, hořčík, železo, fosfor,… Zobrazit více
Pěstování brambor není disciplína náročná na prostor a čas, jak se na první pohled může zdát. Pokud si chcete vypěstovat… Zobrazit více
Brambory jsou oblíbenou přílohou, kterou lze připravovat na mnoho různých způsobů. Můžete je uvařit, upéct, zapéct, gratinovat, smažit, připravit z nich… Zobrazit více
Pokud rádi pěstujete rostliny, které jsou nejen pěkné na pohled, ale také jedlé, určitě vás potěší, že skvělou pokojovou rostlinou… Zobrazit více